facebook pixel
YBG logo szöveg

Youth Business Group

Támogatóknak

A hely, ahol az ország legnagyobb
tehetségközössége épül.

fejléc kép

Talent what we do

Társadalmunk rengeteg tehetséget veszít el minden évben azáltal, hogy az egyetemistáink nem ismerik jól a képességeiket és lehetőségeiket. Nem tudják erősségeiket és karrier potenciáljukat, nem hiszik el, hogy álmodhatnak nagyot és ha keményen dolgoznak érte, akkor el is érhetik azt.

Menedzsment
IT
Tőzsde
Nemzetközi
Turizmus
ember

Hány tehetség nem futott be akkora szakmai karriert, amekkorát befuthatott volna pusztán azért, mert rossz döntéseket hozott meg a pályaválasztásnál, vagy nem hitt a saját sikerében?

serleg

Ezzel szemben pedig ismerjük azokat a történeteket, ahol kemény, kitartó és alázatos munkával a semmiből építkezve egészen lehetetlen helyzeteket is megoldva, többen is maradandót alkottak a szakmájukban.

Mi a Youth Business Groupnál az ország egyik legdinamikusabban fejlődő társadalmi vállalkozásában az utóbbi történetekben hiszünk, és tagjainkat ebbe az irányba indítjuk el.

serleg

Egyesületünk a 2017-es indulása óta eltelt időben a tudatos építkezésünknek és az interaktív, élményalapú képzési rendszerünknek köszönhetően napjainkra az ország legnagyobb egyetemi tehetségközösségévé vált.

Partnerek kép

Sikerünk kulcsa

Mi megtaláltuk azt az oktatási módszertant, amely megfelelve a kor kihívásainak kellően izgalmas, érdekes és gyakorlatorientált. Továbbá nem csupán szakmai képzést, de egy egészen új életfelfogást és munkamorált is adunk a tagjainknak, amely segítségével kihozhatják magukból a maximumot az egyetemi évek során és a munka világában egyaránt.

Célunk

Az eredményeinken felbuzdulva elhatároztuk, hogy kiterjesztjük módszertanunkat elsőkörben a teljes országra, majd rögtön ezt követően a régióra is. A nagy nemzetközi hallgatói szerveződésekhez hasonlóan szeretnénk megszervezni működésünket Budapest központtal.

Támogass Te is minket, hogy Magyarország következő sikeres exporttermékeként, a jövő vezetőit és tehetségeit kinevelő hallgatói szervezetek meghódíthassák egész Európát.